Muziek fascineert mij al vanaf jonge leeftijd. Vanaf achtjarige leeftijd volgde ik pianolessen aan het Centrum voor de Kunsten van Roosendaal, waarvoor ik cum laude ben afgestudeerd. Later maakte ik mijzelf kundig op het (kerk)orgel. Toen ik twaalf jaar was, begon ik als organist bij het kerkkoor van de R.K. kerk H.H. Petrus en Paulus in Dinteloord. 

In de loop van de jaren heb ik een groot aantal koren begeleid, uiteenlopend van kerkkoren tot popkoren. Daarnaast ben ik een ervaren kerkorganist als begeleider van de samenzang. Af en toe word ik ook gevraagd als begeleider van (vocale) solisten. Ik vind het fijn nieuwe muzikale uitdagingen aan te gaan en mijn muzikale grenzen te verleggen. Muziek is mijn grootste passie!

Inmiddels heb ik een breed repertoire voor piano en orgel opgebouwd, van klassiek tot popsongs. De laatste jaren heb ik het sfeervolle ‘licht klassiek’ van moderne componisten ontdekt, zoals werken van Ludovico Einaudi. Maar ook modernere nummers, zoals van Adele en Coldplay, behoren tot mijn repertoire.

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.